Gunnebo Utlämning

Effektivisera upphämtningen av online-beställningar i din butik

 
Photo by izusek/iStock / Getty Images
 
 

Detaljhandeln fokuserar allt mer på att skapa en omnikanalupplevelse för sina kunder. En lösning som har uppstått i syfte att överbrygga klyftan mellan den fysiska och den digitala shoppingupplevelsen, är att erbjuda kunden att handla online och hämta ut ordern i butik. En tidssparande lösning för kunden som blivit allt mer efterfrågad. Genom att erbjuda detta skapas fler kontaktytor mellan butik och kund, vilket särskiljer den fysiska butiken från online-konkurrenter som enbart möter kunden online.

Allt fler butiker ändrar sina prisinriktade strategier mot att faktiskt skapa bekvämlighet för sina kunder och det är nu viktigare än någonsin att möta kunderna där de är, dvs. fysisk och online, samt erbjuda dem shoppingalternativ som matchar deras vardag. Ett naturligt steg för detta är att uppmuntra kunder att komma tillbaka till de fysiska butikerna med en “handla online & hämta i butik”-metod. Gunnebo Utlämningslösning gör det möjligt för dig att hantera denna typ av beställningar på ett effektivt sätt. 

 
 
Gunnebo-icon-M-044.png

Förbättrad kundupplevelse

Gunnebo-icon-M-073.png

Omnikanal

Gunnebo-icon-M-063.png

Spara 3 min/ upphämtningstillfälle för personal och kunder

 
 
 
 
 

Huvudfunktioner

 
Gunnebo-icon-M-047.png

Igenkänning av registreringsskylt

När en bil anländer registreras registreringsskylten av kameran, matchas med den aktuella upphämtningen och en push-notis skickas till personalen.

Gunnebo-icon-M-050.png

Avisering vid ankomst

När en kund parkerar skickas en push-notis med kundens namn och upphämtningsuppgifter till personalen för att effektivisera processen.

Gunnebo-icon-M-063.png

Nedräkning

I syfte att alltid kunna erbjuda snabba leveranser och att motivera personalen beräknas varje hanterad orderupphämtning med en nedräkning.

 
Gunnebo-icon-M-073.png

Integrationer

Har din personal inte tillgång till någon smartphone? Inga problem. Integrera med dina DECT-telefoner för att ta emot push-notisen där.

Gunnebo-icon-M-022.png

Realtidsstatistik

Med realtidsstatistik kan du känna dig säker på att upphämtningarna i din butik hanteras snabbt och planenligt.

 

Gunnebo-icon-M-084.png

App

Övervaka och ta emot push-notiser i appen. Tillgängligt för Android och iPhone.

 
 
 

Värdet för dig

 
Sales analytics 1.png

Effektiviserad process för ökad lönsamhet

Det kan vara en utmaning för butiker att gå från en traditionell shoppingupplevelse till att erbjuda kunder nya shoppingmetoder. Rutiner och processer som tidigare har fungerat bra ifrågasätts, och vissa måste ändras. Om man ska lyckas med en onlineutlämning är det avgörande att implementera en effektiviserad process som gör det möjligt för personalen att erbjuda kunderna en bra och snabb service samtidigt som den skapar en lönsam verksamhet för handlaren. Med Gunnebos Utlämningslösning kan du göra det!

 

 

Förbättrad kundupplevelse med enkel upphämtning

Att shoppa i fysiska butiker är inte alltid optimalt och passar helt enkelt inte alla. Det kan vara både tidskrävande och stressigt när kalendern redan är fullspäckad. Genom att erbjuda kunderna att handla bekvämt hemifrån och sedan enkelt hämta upp varorna när det passar dem bäst, blir du snabbt en vardagshjälte. Med Gunnebos Utlämningslösning behöver kunden inte ens lämna sin varma bil vid upphämtningen, utan kan bara luta sig tillbaka och låta din personal göra arbetet.

Staff manager 2.png
 

 
Storemode1.png

Ökat kundengagemang för din butik

När marknadens förutsättningar förändras och de traditionella fysiska butikerna utmanas är det svårare för butiker att fortsätta att engagera kunderna. Vårt tips: stå inte bara och se på utan utvecklas tillsammans med marknaden och lyssna till dina kunders behov. Genom att ändra de prisinriktade strategierna och i stället fokusera på att skapa bekvämlighet för kunderna tar du ett viktigt steg mot kontinuerligt kundengagemang. Ta steget tillsammans med oss.