Gunnebo Utcheckning

Säkra ditt självutcheckningsområde för att minska behovet av personal

 
 
 

Alla shoppingrundor slutar vid kassan. Med tanke på hur pressade fysiska butiker är idag, måste den här sista delen av shoppingen leva upp till kundens förväntningar. Så vad har kunden för förväntningar på kassautcheckningen? Dagens kunder värderar bra service, enkelhet och flexibilitet. Köer stör detta och bidrar starkt till missnöje. Det ska kännas enkelt att shoppa!

Följaktligen måste utcheckningsområdena bli ännu effektivare och göra det möjligt för personalen att fokusera på kunden. Gunnebos Utcheckningslösning gör detta möjligt för dig genom att se till att endast betalande kunder kan komma ut, vilket ger personalen mer tid att hjälpa kunderna istället för att fokusera på de faktiska transaktionerna.

 

 
 
Gunnebo-icon-M-044.png

Förbättrad kundupplevelse

Gunnebo-icon-M-095.png

Optimerat kundflöde

Gunnebo-icon-M-066.png

Minimerade köer

Gunnebo-icon-M-063.png

1 medarbetare/ område

 
 
 
 
 

Huvudfunktioner

 
outline_check_black_48dp.png

Kvittovalidering

Scannade kvitton med en lyckad betalning, inom en rimlig tidsperiod, som inte har använts förut eller på någon annan Gunnebo-plats, valideras för utsläpp.

outline_shopping_cart_black_48dp.png

Grindalternativ

Gunnebos Utchecknings-lösning ger dig flexibilitet att välja mellan traditionella grindar och mer designvänliga Speedstiles.

Gunnebo-icon-M-073.png

Integrationer

Kan integreras med Gunnebo Leverantörsuppföljning i syfte att aktivera utsläpp av besökaren via självutcheckningskassan och till ditt tillträdeskontrollsystem.

 
 
outline_wifi_black_48dp.png

Smart gate

Uppgradera din grind så att du kan övervaka och kontrollera den från Gunnebos app.

Gunnebo-icon-M-084.png

App

Kontrollera kundflödet i självutcheckningskassan via appen som finns tillgänglig för iOS och Android.

 
 
 
 
Floorplan.png

Gör det möjligt för betalande kunder att enkelt ta sig ut

Kundernas shoppingupplevelse ska kännas enkel och din butik bör ge ett smidigt intryck. Samtidigt är det viktigt att förhindra snattare från att lämna butiken med obetalda varor. Med Gunnebo Utcheckningslösning blir det möjligt för dina kunder att ta sig ut ur självutcheckningsområdet genom grinden genom att helt enkelt validera sina kvitton i scannern. En enkel match för en betalande kund och samtidigt ett hinder för snattaren.

 

 

Minska köerna för att få återkommande kunder

Köer kan infektera hela shoppingupplevelsen för kunderna och förhindra att de lämnar din butik med ett leende på läpparna. Om du vill få nöjda kunder som återkommer måste du fokusera på att minska köerna. Gunnebo Utcheckningslösning möjliggör en säker zon där kunder kan hantera sina betalningar utan kassapersonal. Följaktligen kan fler kunder betala samtidigt och köerna minimeras.   

Visitation manager.png
 

 
Staff manager 2.png

Mindre personal per betalning för att optimera din verksamhet

Ett självutcheckningsområde möjliggör mer än ett köp per kassör åt gången. Det blir möjligt att göra fler transaktioner med mindre personal än traditionellt. Med Gunnebo Utcheckningslösning kan du försäkra att dina betalande kunder tar sig igenom kassan smidigt, samtidigt som snattarna blir kvar där inne. Därmed kan personalen i kassan fokusera på kunderna i stället för att leta efter bedragare, och vakter behövs inte. Färre medarbetare och nöjdare kunder – för bra för att vara sant?